ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΑΠΟ ΤΟ 1930. ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ,
KAI Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΝΤΟΠΙΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΝΑ ΦΡΕΣΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΤΑΚΗΣ» ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. |