Παρουσίαση

Τα δωμάτια Ανεμοχάδι , βρίσκονται πάνω στο δρόμο για τη χώρα. Είναι χτισμένα σε ήσυχη περιοχή, με πανεύκολη πρόσβαση παντού. Έχουν εκπληκτική πανοραμική θέα το λιμάνι, και το Αιγαίο πέλαγος. Τα στούντιος Ανεμοχάδι έχουν όλο το νησί της Σερίφου και το Αιγαίο στα πόδια τους.
Στα δωμάτια απολαμβάνεις την ηρεμία με θέα το πανέμορφο μπλε της θάλασσας. Η πρόσβαση στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού είναι πάρα πολύ εύκολη. Τα δωμάτια Ανεμοχάδι βρίσκονται 500μέτρα μακριά από τη παραλία.. Αξίζει να δείτε τις πανέμορφες παραλίες του Αγίου Σώστη και της Λιας.
Αξίζει ακόμη να δείτε το μοναστήρι των Ταξιαρχών, πρέπει να επισκεφθείτε τη δυτική πλευρά της Σερίφου, όπου εκτός από υπέροχες παραλίες θα δείτε απομεινάρια των μεταλλείων στο Μεγάλο Λιβάδι και τον Κουταλά.
Άλλες υπέροχες παραλίες με πανέμορφα χρώματα και κρυστάλλινα νερά είναι η Βαγιά, το Γάνεμα και το Καλό Αμπέλι.

Παροχές

Τα δωμάτια Ανεμοχάδι περιβάλλονται από όμορφο κήπο με λουλούδια και πανοραμική θέα το λιμάνι!!
θα βρείτε δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και διπλά δωμάτια. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ιδιωτικό πάρκιν , wi-fi , και ψυγείο ,μερικά δωμάτια έχουν και κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο. Έχουν καθημερινό service καθαριότητας.
Αυτό όμως που κυριολεκτικά θα σας εντυπωσιάσει και θα σας μείνει αξέχαστο είναι η Φιλοξενία των ανθρώπων στα δωμάτια Ανεμοχάδι.

Τοποθεσία

Τα δωμάτια Ανεμοχάδι βρίσκονται στο Λιβάδι της Σερίφου, βρίσκονται πάνω στο δρόμο για τη χώρα. Μόνο 600 μέτρα από το λιμάνι - 1,5 χιλιόμετρο από τη Χώρα - και 500 μέτρα από παραλία. Χτισμένα σε ήσυχη περιοχή. Έχουν εκπληκτική πανοραμική θέα το λιμάνι.

Επικοινωνία